Lämmin varhaisperunasalaatti
Mitä olisikaan suomalainen kesä ilman varhaisperunoita? Kesäkeittiössä laitetaan tänään ihanaa varhaisperunasalaattia!
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Kananmunaton, Gluteeniton, Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- keitettyjä kuorellisia varhaisperunoita
- vihersipulia
- kapriksia
- hienoksi leikattua sipulia
- silputtua tilliä
- öljyä
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Leikkaa peruna muutamaan osaan. Lämmitä perunat kasarissa öljyssä. Lisää sipuli ja kaprikset. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka