Vihanneksia dipattavaksi
Julkaistu
Rapeat vihannekset ovat loistavia dipattavia. Käytä valmista dippikastikejauhetta, jonka sekoitat kermaviiliin. Tässä on muutama vihannesvinkki.
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Laktoositon, Kevyt, Gluteeniton, Kananmunaton
Neljälle
- 2 sellerinvartta
- ½ lavakurkku
- 1 punainen paprika
- 1 porkkana
Valmistusohje
1. Puhdista ja huuhdo kaikki vihannekset.
2. Suikaloi vihannekset tasaisesti.
3. Laita suikaleet kylmään veteen tarjoiluun asti, niin ne säilyvät raikkaina.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa