Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lämpimät juustotoastit salaattipedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Haukkaa välipalaksi itse tehty toast. Salaattijuusto antaa leiville täytettä.

Ainekset

  • 8 viipaletta paahtoleipää
  • 1 salaattijuustopala
  • 50 g juustoraastetta
  • 4 rkl öljyä
  • 2 salanova-salaattia
  • 1 nippu punabasilikaa
  • 50 g retiisiä
  • 50 g kurkkua
  • 3 rkl balsamicoa
  • 3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Ripottele ohut kerros juustoraastetta neljän leipäviipaleen päälle. Leikkaa salaattijuusto ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne juustoraasteen päälle. Peitä juustot toisella leipäviipaleella ja kuumenna pannulla öljyä. Paista leivät miedolla lämmöllä molemmin puolin.

Revi salaatti ja basilika kulhoon. Viipaloi retiisi ja kurkku sekaan. Kostuta viinietikalla ja oliiviöljyllä ja nosta kolmioiksi leikatut leivät salaatin päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Toast