Lämpimät juustotoastit salaattipedillä
Haukkaa välipalaksi itse tehty toast. Salaattijuusto antaa leiville täytettä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 8 viipaletta paahtoleipää
- 1 salaattijuustopala
- 50 g juustoraastetta
- 4 rkl öljyä
- 2 salanova-salaattia
- 1 nippu punabasilikaa
- 50 g retiisiä
- 50 g kurkkua
- 3 rkl balsamicoa
- 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Ripottele ohut kerros juustoraastetta neljän leipäviipaleen päälle. Leikkaa salaattijuusto ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne juustoraasteen päälle. Peitä juustot toisella leipäviipaleella ja kuumenna pannulla öljyä. Paista leivät miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Revi salaatti ja basilika kulhoon. Viipaloi retiisi ja kurkku sekaan. Kostuta viinietikalla ja oliiviöljyllä ja nosta kolmioiksi leikatut leivät salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä