Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lämmin fetajuustosalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile fetajuustoa lämpimänä raikkaan salaatin kanssa. Salaatti on parasta kesäaikana, joten tätä reseptiä kannattaa kokeilla.

Ainekset

  • 1 prk fetapalaa
  • 4 tomaattia
  • lehtisalaattia
  • lollo rosso- salaattia
  • vihreitä ja mustia oliiveja
  • 200 g kurkkua
  • 0,5 punasipulia
  • tuoretta oreganoa
  • viinietikkaa
  • öljyä
  • patonkia

Valmistusohje

Puolita tomaatit ja pyöräytä ne öljyssä.

Viipaloi juusto ja öljyä myös se.

Kuumenna grilli ja paista fetajuustot nopeasti parilalla ja tomaatinpuolikkaat grilliritilällä.

Revi lehtisalaatti ja lollo rosso kulhoon. Sekoita joukkoon kuutioitu kurkku ja viipaloitu punasipuli. Mausta salaattipohja tuoreella oreganolla ja viinietikalla.

Nosta kuumat tomaatit ja juustonpalat salaatin päälle ja tarjoa annos tuoreen patongin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lämmin salaatti