Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoitu porsaanfilee ja grilliperunat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hyvät raaka-aineet toimivat yksinkertaisesti valmistettuna. Maukas porsaanfilee ja grillissä tirisevät perunat istuvat hyvin kesäiseen ruokapöytään.

Ainekset

  • 700 g porsaan sisäfileetä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • nippu timjamia
  • 4 rkl punaviinietikkaa
  • 4 rkl öljyä
  • suolaa

Valmistusohje

Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin halkaistuja valkosipulinkynsiä ja timjaminoksia.

Sivele lihan pintaa viinietikalla ja anna marinoitua tiiviissä astiassa ainakin tunnin verran.

Sivele pintaan öljyä juuri ennen grillausta ja mausta liha suolalla. Nosta kuumaan grilliin ja laske lämpöä kun kaikki pinnat ovat saaneet hiukan väriä.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee