Marinoitu porsaanfilee ja grilliperunat
Julkaistu
Hyvät raaka-aineet toimivat yksinkertaisesti valmistettuna. Maukas porsaanfilee ja grillissä tirisevät perunat istuvat hyvin kesäiseen ruokapöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 700 g porsaan sisäfileetä
- 4 valkosipulinkynttä
- nippu timjamia
- 4 rkl punaviinietikkaa
- 4 rkl öljyä
- suolaa
Valmistusohje
Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin halkaistuja valkosipulinkynsiä ja timjaminoksia.
Sivele lihan pintaa viinietikalla ja anna marinoitua tiiviissä astiassa ainakin tunnin verran.
Sivele pintaan öljyä juuri ennen grillausta ja mausta liha suolalla. Nosta kuumaan grilliin ja laske lämpöä kun kaikki pinnat ovat saaneet hiukan väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa