Lehtipihvit paketissa

Sieviä pieniä paketteja, joissa on jännä sisällys. Tarjoile pakettien kanssa ruokaisaa salaattia, kernaasti linssejä tai papuja sisältävää.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä
  • kiinalaista soijaa
  • 4 levyä pakastevoitaikinaa
  • 1 muna
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 100 g maksapasteijaa
  • 1 pieni suolakurkku
  • 1 pieni sipuli silputtuna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele pihvejä vähän litteämmiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Penslaa soijalla. Paista niitä pannulla 1 minuutti kummaltakin puolelta. Taita ne kaksinkerroin ja laita lautaselle. Paista sitten sipulisilppu.

2. Kauli voitaikinalevyt ja leikkaa sivuista pois ylimääräistä, niin että levyt ovat nelikulmaisia. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se pihvien väliin.

3. Aseta pihvit voitaikinalevylle ja kääri pakettiin. Käännä saumakohta alaspäin ja nosta leivinpaperille uunipellille. Koristele taikinanauhoilla ja penslaa paketit vatkatulla munalla. Paista noin 20 minuuttia uunissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.