Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lehtipihvit paketissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sieviä pieniä paketteja, joissa on jännä sisällys. Tarjoile pakettien kanssa ruokaisaa salaattia, kernaasti linssejä tai papuja sisältävää.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä
  • kiinalaista soijaa
  • 4 levyä pakastevoitaikinaa
  • 1 muna
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 100 g maksapasteijaa
  • 1 pieni suolakurkku
  • 1 pieni sipuli silputtuna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele pihvejä vähän litteämmiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Penslaa soijalla. Paista niitä pannulla 1 minuutti kummaltakin puolelta. Taita ne kaksinkerroin ja laita lautaselle. Paista sitten sipulisilppu.

2. Kauli voitaikinalevyt ja leikkaa sivuista pois ylimääräistä, niin että levyt ovat nelikulmaisia. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se pihvien väliin.

3. Aseta pihvit voitaikinalevylle ja kääri pakettiin. Käännä saumakohta alaspäin ja nosta leivinpaperille uunipellille. Koristele taikinanauhoilla ja penslaa paketit vatkatulla munalla. Paista noin 20 minuuttia uunissa.

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi