Lehtipihvit paketissa
Sieviä pieniä paketteja, joissa on jännä sisällys. Tarjoile pakettien kanssa ruokaisaa salaattia, kernaasti linssejä tai papuja sisältävää.
Neljälle
- 4 lehtipihviä
- kiinalaista soijaa
- 4 levyä pakastevoitaikinaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 100 g maksapasteijaa
- 1 pieni suolakurkku
- 1 pieni sipuli silputtuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele pihvejä vähän litteämmiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Penslaa soijalla. Paista niitä pannulla 1 minuutti kummaltakin puolelta. Taita ne kaksinkerroin ja laita lautaselle. Paista sitten sipulisilppu.
2. Kauli voitaikinalevyt ja leikkaa sivuista pois ylimääräistä, niin että levyt ovat nelikulmaisia. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se pihvien väliin.
3. Aseta pihvit voitaikinalevylle ja kääri pakettiin. Käännä saumakohta alaspäin ja nosta leivinpaperille uunipellille. Koristele taikinanauhoilla ja penslaa paketit vatkatulla munalla. Paista noin 20 minuuttia uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka