Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nopeat juustohampurilaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on nopea ja helppo resepti, kun haluat tehdä itse omat juustohampurilaisesi.

Neljälle

  • 800 g naudanjauhelihaa
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 4 viipaletta cheddarjuustoa
  • neutraalia öljyä penslaukseen
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 300 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Muotoile jauheliha neljäksi pihviksi. Penslaa pihvit öljyllä, laita ne kuumaan pannuun ja paista tai grillaa 2 minuuttia molemmin puolin. Käännä pihvit, mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla ja laita päälle juustoviipaleet. Paista vielä 5 minuuttia miedolla lämmöllä niin että juusto sulaa.

2. Halkaise hampurilaissämpylät ja kuumenna ne leikkauspinta ylöspäin uunin ylätasolla niin että pinta paahtuu hieman. Laita pihvit lämpimien sämpylöiden sisään.

Tuoreimmat aiheesta

Hampurilainen