Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lammasjauhelihapihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lammasjauheliha viihtyy erityisen hyvin valkosipulin ja sinapin kanssa. Pekoni antaa hauskan vivahteen. Tarjoile pihvit perunsoseen tai keitettyjen perunoiden kera.

Neljälle

  • 600 g lammasjauhelihaa
  • ½ tl maustepippuria
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 1 tl sinapinsiemeniä rouhittuna
  • 1 pieni sipuli silputtuna
  • 1 pkt pekonia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • persiljasilppua

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita mureketaikina ja muotoile pieniä pihvejä.

2. Aseta työlaudalle aina kaksi pekoniviipaletta ristiin, aseta jokaiselle pihvi ja taita paketiksi. Paista uunissa, kunnes pihvit ovat kypsiä, 25-35 minuuttia.

3. Ripottele sitruunankuoriraastetta ja persiljasilppua päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapihvit