Lammasjauhelihapihvit
Julkaistu
Lammasjauheliha viihtyy erityisen hyvin valkosipulin ja sinapin kanssa. Pekoni antaa hauskan vivahteen. Tarjoile pihvit perunsoseen tai keitettyjen perunoiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 600 g lammasjauhelihaa
- ½ tl maustepippuria
- 1 valkosipulinkynsi puristettuna
- 1 tl sinapinsiemeniä rouhittuna
- 1 pieni sipuli silputtuna
- 1 pkt pekonia
- suolaa ja mustapippuria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- persiljasilppua
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita mureketaikina ja muotoile pieniä pihvejä.
2. Aseta työlaudalle aina kaksi pekoniviipaletta ristiin, aseta jokaiselle pihvi ja taita paketiksi. Paista uunissa, kunnes pihvit ovat kypsiä, 25-35 minuuttia.
3. Ripottele sitruunankuoriraastetta ja persiljasilppua päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku