Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola ja rasva. Anna taikinan turvota mieluiten ½ tuntia. Paista pieniksi letuiksi tai isommiksi ohukaisiksi/räiskäleiksi.
Valmista täyte. Pilko kala ja sipuli. Lisää ranskankerma ja huoneenlämpöinen tuorejuusto. Mausta tillillä ja sitruunapippurilla. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile lettujen täytteenä.
VINKKI: Tee aikuisille lettuja rapujuhliin. Voit korvata savulohen katkaravuilla, lisää tällöin täytteeseen myös suolaa. Kala-allergisille täytteeseen voi laittaa savukinkkua.
Voit halutessasi valmistaa lettutaikinan helposti Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoista. Valmista pakkauksen ohjeen mukaan.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy