Mainos

Aamiaismuffinit

Savukinkun tilalle käyvät muutkin savunmakuiset tuotteet: savukalat, savustettu kalkkuna tai savujuustokuutiot.

noin 12 kpl

  • 3 dl Myllyn Paras Hiivaleipäjauhoja
  • 1½ dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
  • 1 tl hienonnettua mustapippuria
  • 1-2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • (½ tl suolaa)
  • 150 g savukinkkua tai meetvurstia
  • 1 punasipuli
  • 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 dl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • 200 g maitorahkaa (1 tlk)
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 tl soodaa
  • 2 munaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Suikaloi kinkku, sipuli ja tomaatit. Paahda sipulit. Lisää ne taikinaan ja samaten kaikki muut aineet sekaan. Lusikoi taikina isoihin muffinivuokiin tai -pellille (voitele tarvittaessa) ja paista 200-asteisen uunin toisiksi alimmalla tasolla 15–25 min muffinien koosta riippuen.

VINKKI: Savukinkun tilalle käyvät muutkin savunmakuiset tuotteet: savukalat, savustettu kalkkuna tai savujuustokuutiot.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!