Liha-kaalipata
Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4:lle hengelle
Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 keskikokoinen kaali
- tuoretta meiramia
- 2 dl lihalientä
- suolaa
- pippuria
- 1 tl siirappia
Valmistusohje
Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää kattilaan hienonnettu kaali ja lihaliemi. Mausta meiramilla, suolalla, pippurilla ja siirapilla. Anna hautua miedolla lämmöllä vähintään tunti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku