Leikkaa kaali suikaleiksi ja porkkanat renkaiksi. Ruskista liha kevyesti isossa paksupohjaisessa kattilassa sipulin ja valkosipulin kanssa. Lisää loput aineet kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Tarjoile esimerkiksi sienitoastien kera.
Makuja
Lammas-kaalikeitto
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Lammas ja kaali ovat klassinen yhdistelmä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g kuutioitua lampaanlihaa
- öljyä paistamiseen
- 1 kg kaalia
- 3 porkkanaa
- 2 hienonnettua sipulia
- 2–3 hienonnettua valkosipulikynttä
- 1 tl kokonaisia valkopippureita
- 1 tl kokonaisia mustapippureita
- 1 1/2 l lihalientä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl kuivattua meiramia
- suolaa
- pippuria