Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nopea ja helppo jauhelihakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukas jauhelihakeitto syntyy nopeasti ja vaivattomasti. Höyryävän keiton päälle voit ripotella vaikkapa persiljaa.

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa
  • 100g perunaa
  • 2 porkkanaa
  • pala purjoa
  • 1 palsternakka
  • 1 pss pakasteherneitä
  • 2 l lihalientä tai vettä
  • maustepippuria
  • suolaa
  • 1-2 tl fenkolinsiemeniä

Valmistusohje

Ruskista jauheliha kattilassa ja lisää mausteet joukkoon. Kuori ja paloittele sillä välin perunat, porkkanat, purjo sekä palsternakka. Lisää ne kattilaan ja kaada neste joukkoon. Keitä noin 15 minuutin ajan ja lisää lopuksi vielä pakasteherneet.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihakeitto