Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Patatas Bravas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Espanjalaiset rohkeat perunat maustetaan tomaattimurskalla.

Ainekset

  • 6 perunaa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • mustapippuria
  • viinietikkaa
  • 2 tl vehnäjauhoja
  • suolaa

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi perunat. Paista ne öljyssä miedolla lämmöllä. Kaada talouspaperin päälle kuivahtamaan.

Kaada kasariin tilkka öljyä, lisää tomaattimurska ja kiehauta. Lisää muutama tippa viinietikkaa, pari tl vehnäjauhoja ja mustapippuria myllystä. Sekoita hyvin ja kiehauta.

Laita perunakuutiot tarjoiluastiaan ja kaada kastike päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata