Patatas Bravas
Espanjalaiset rohkeat perunat maustetaan tomaattimurskalla.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 6 perunaa
- 1 prk tomaattimurskaa
- mustapippuria
- viinietikkaa
- 2 tl vehnäjauhoja
- suolaa
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi perunat. Paista ne öljyssä miedolla lämmöllä. Kaada talouspaperin päälle kuivahtamaan.
Kaada kasariin tilkka öljyä, lisää tomaattimurska ja kiehauta. Lisää muutama tippa viinietikkaa, pari tl vehnäjauhoja ja mustapippuria myllystä. Sekoita hyvin ja kiehauta.
Laita perunakuutiot tarjoiluastiaan ja kaada kastike päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku