Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lihansyöjät: Carpaccio

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile carpacciota välimeren tapaan. Lisää rapeita leipäkrutonkeja.

Ainekset

  • 200g naudan sisäfileetä
  • 8 rkl balsamicoetikkaa
  • 8 rkl neitsyt oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rucolaa
  • basilikaa
  • lehtisalaattia

Valmistusohje

Levitä ruokalusikalliset balsamicoa ja oliiviöljyä lautasille ja pilko valkosipulia mukaan aivan pieninä kuutioina. Leikkaa liha paperinohuiksi siivuiksi ja levitä etikkaöljyn päälle. Sivele pinnalle lisää öljyä ja etikkaa. Rouhi päälle pippuria ja ripaus suolaa. Tarjoa vihreän rucola-basilika-salaatin ja Waldorfin salaatin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Carpaccio