Lihansyöjät: Parmankinkkumansikat
Julkaistu
Mansikoita parmankinkkurullassa, marsalasiirappia ja oliivileipätikkuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1
- l mansikoita
- 300 g parmankinkkua viipaleina
- 2 dl marsalaviiniä
- pala parmesania
- varrellisia kapriksia
- 2 dl sokeria
- 1 omena
Valmistusohje
Pyöräytä mansikat parmankinkkuviipaleiden sisään ja pistele vartaisiin. Grillaa nopeasti kuumalla parilalla. Keitä viini ja sokeri paksuksi siirapiksi. Poista omenasta siemenkota, leikkaa sentin viipaleiksi ja grillaa sellaisenaan vartaiden seuraksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku