Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parmankinkkua sinihomejuustolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka. Muutama paperinohut siivu parmankinkkua tarjoillaan salaatinlehtien, melonikuulien ja sinihomejuustomurujen kera.

Neljälle

  • ½ paprika
  • ½ selleri
  • 8 siivua parmankinkkua
  • 8 kirsikkatomaattia
  • vihreitä salaatinlehtiä
  • 40 g sinihomejuustoa
  • 1 melonilohko

Kastike

  • 1 ½ rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • halutessasi, 1 tl dijonsinappia
  • 5 rkl neutraalia öljyä

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita suola, pippuri ja viinietikka kulhossa ja vatkaa mukaan sinappi ja öljy.

2. Paloittele selleri ja paprika pienemmiksi paloiksi, halkaise tomaatit ja tee melonista pieniä kuulia palloraudalla, tai kuutioi meloni.

3. Asettele salaatinlehtiä, melonia, vihanneksia ja parmankinkkua kauniisti vadille, murusta sinihomejuusto päälle. Tiputtele viimeiseksi päälle kastike.

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua