Parmankinkkua sinihomejuustolla

Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka. Muutama paperinohut siivu parmankinkkua tarjoillaan salaatinlehtien, melonikuulien ja sinihomejuustomurujen kera.

Neljälle

  • ½ paprika
  • ½ selleri
  • 8 siivua parmankinkkua
  • 8 kirsikkatomaattia
  • vihreitä salaatinlehtiä
  • 40 g sinihomejuustoa
  • 1 melonilohko

Kastike

  • 1 ½ rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • halutessasi, 1 tl dijonsinappia
  • 5 rkl neutraalia öljyä

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita suola, pippuri ja viinietikka kulhossa ja vatkaa mukaan sinappi ja öljy.

2. Paloittele selleri ja paprika pienemmiksi paloiksi, halkaise tomaatit ja tee melonista pieniä kuulia palloraudalla, tai kuutioi meloni.

3. Asettele salaatinlehtiä, melonia, vihanneksia ja parmankinkkua kauniisti vadille, murusta sinihomejuusto päälle. Tiputtele viimeiseksi päälle kastike.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.