Hunajamelonia ja parmakinkkua
Julkaistu
Meloni ja kinkku sopivat hyvin yhteen ja ovat ihana aloitus päivälliselle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- ½ verkko- tai hunajameloni
- 2 cocktailtomaattia
- 8 viipaletta parmakinkkua
- 4 mandariinilohkoa
- basilikanlehtiä
- lollo rosso -salaattia
Valmistusohje
1. Leikkaa meloni neljäksi lohkoksi. Irrota hedelmäliha kuoresta lähes koko matkalta jotta syöminen helpottuu.
2. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle. Asettele melonilohkot lautasille, halkaise cocktailtomaatit ja mandariinilohkot ja koristele lautaset niillä.
3. Asettele kinkkusiivut hedelmille, koristele basilikalehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku