Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajamelonia ja parmakinkkua

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Meloni ja kinkku sopivat hyvin yhteen ja ovat ihana aloitus päivälliselle.

Neljälle

  • ½ verkko- tai hunajameloni
  • 2 cocktailtomaattia
  • 8 viipaletta parmakinkkua
  • 4 mandariinilohkoa
  • basilikanlehtiä
  • lollo rosso -salaattia

Valmistusohje

1. Leikkaa meloni neljäksi lohkoksi. Irrota hedelmäliha kuoresta lähes koko matkalta jotta syöminen helpottuu.

2. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle. Asettele melonilohkot lautasille, halkaise cocktailtomaatit ja mandariinilohkot ja koristele lautaset niillä.

3. Asettele kinkkusiivut hedelmille, koristele basilikalehdillä.

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua