Parmankinkku-grissinit ja pestokastike
Julkaistu
Ainekset
- 12 siivua ilmakuivattua kinkkua
- 12 grissini-leipätikkua
- rasia rucolaa
- 1 puntti basilikaa
- 1 puntti persiljaa
- ½ dl pinjansiemeniä
- 1 valkosipulinkynsi
- oliiviöljyä
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Levitä ilmakuivattu kinkkusiivu leikkuulaudalle. Levitä kinkun päälle haluamiasi yrttejä ja pinjansiemeniä. Kääri kinkku leipätikun ympärille tiukasti sinetiksi.
Valmista pestokastike laittamalla basilika, persilja, valkosipulinkynsi ja pinjansiemenet leikkuriin. Koneen pyöriessä lisää sekaan oliiviöljyä kunnes peston rakenne on löysähkö tahna. Mausta suolalla ja pippurilla. Dippaa leipätikkuja pestoon ja nauti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka