Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parmankinkku-grissinit ja pestokastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 12 siivua ilmakuivattua kinkkua
  • 12 grissini-leipätikkua
  • rasia rucolaa
  • 1 puntti basilikaa
  • 1 puntti persiljaa
  • ½ dl pinjansiemeniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Levitä ilmakuivattu kinkkusiivu leikkuulaudalle. Levitä kinkun päälle haluamiasi yrttejä ja pinjansiemeniä. Kääri kinkku leipätikun ympärille tiukasti sinetiksi.

Valmista pestokastike laittamalla basilika, persilja, valkosipulinkynsi ja pinjansiemenet leikkuriin. Koneen pyöriessä lisää sekaan oliiviöljyä kunnes peston rakenne on löysähkö tahna. Mausta suolalla ja pippurilla. Dippaa leipätikkuja pestoon ja nauti!

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua