Julkaistu
Maistuisiko salaatti prosciutto-kinkulla ja mozzarellalla? Nappaa Harri Syrjäsen helppo ohje.
Ainekset
- 1 avokado
- 100 g miniluumutomaatteja
- vesimelonia
- 1 sipuli
- 100 g mozzarellaa
- 6 siivua prosciutto-kinkkua
- kourallinen rucolaa
- 12 kpl oliiveja
- 2 rkl pinjansiemeniä
- 2 kourallista salaattisekoitusta
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkl dijonsinappia
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Poista avokadosta kivi, leikkaa hedelmä kuutioiksi kuoressa ja poista lusikalla.
- Puolita tomaatit. Kuutioi vesimeloni ja leikkaa sipuli renkaiksi.
- Valmista salaatinkastike sekoittamalla oliiviöljyyn dijonsinappi, balsamiviinietikka ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kasaa salaatti aineksista ja pirskottele kastiketta päälle. Ripottele lopuksi pinjansiemeniä päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa