1. Lihapyörykät: Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli. Puolita chilit pitkittäin, poista siemenet ja suikaloi palot. Pane jauheliha, inkivääri, chili, korppujauhot ja kananmuna kulhoon. Mausta suolalla ja garam masalalla ja vaivaa sitten tasaiseksi pyörykkätaikinaksi. Muotoile kostutetuin käsin taikinasta 12 pyörykkää.
2. Maustetahna: Leikkaa tomaatit neljäksi lohkoksi. Puolita chilit, poista siemenet ja puolita vielä puolikkaat. Kuori ja raasta inkivääri. Kaada tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita hienojakoiseksi tahnaksi.
3. Kuumenna öljyä kattilassa. Kuullota juustokuminaa, kurkumaa, paprikajauhetta sekä mantelia muutaman sekunnin ajan. Lisää sitten maustetahna, sekoita, kiehauta ja anna sitten hautua 20 minuutin ajan. Lisää pyörykät ja anna kiehua hiljalleen kastikkeessa 15 minuutin ajan. Lisää tarvittaessa vettä. Koristele sitruunalla tai vihreällä chilillä.