Linguine-pasta ja merenelävät
Joko olet kätevä kokki ja teet oman tomaattikastikkeesi tai sitten ostat purkillisen valmiskastiketta. Sitten vain viimeistelemään tämä herkkuruoka.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 400 g linguine-pastaa
- 1 annos tomaattikastiketta
- 200 g calamares (mustekaloja)
- suolaa ja valkopippuria
Tarjoiluun
- 4 keitettyä merirapua
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kiehauta tomaattikastike, lisää mustekalat ja keitä 10 minuuttia. Sekoita tomaattikastike ja mustekalat pastan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Jaa pasta lautasille ja nosta joka annoksen huipulle merirapu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi