Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linguine-pasta ja merenelävät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Joko olet kätevä kokki ja teet oman tomaattikastikkeesi tai sitten ostat purkillisen valmiskastiketta. Sitten vain viimeistelemään tämä herkkuruoka.

Neljälle

  • 400 g linguine-pastaa
  • 1 annos tomaattikastiketta
  • 200 g calamares (mustekaloja)
  • suolaa ja valkopippuria

Tarjoiluun

  • 4 keitettyä merirapua

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Kiehauta tomaattikastike, lisää mustekalat ja keitä 10 minuuttia. Sekoita tomaattikastike ja mustekalat pastan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Jaa pasta lautasille ja nosta joka annoksen huipulle merirapu.

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäispasta