Pastaa ja katkarapuja, ravunpyrstöjä, herneitä

Äyriäiset kuuluvat kevyeen, ravintorikkaaseen ruokaan: ne sisältävät paljon proteiinia, rautaa ja vain vähän rasvaa. Ja ajatella, ne ovat vielä niin hyviä.

Neljälle

  • 4 annosta perhospastaa
  • 250 g hienoja pikkuherneitä
  • 1 purkki katkarapuja liemessä
  • 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä

Tarjoiluun

  • mustapippuria rouheena
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä.

2. Keitä herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta äyriäiset.

3.. Nosta pastaa lämpimille lautasille. Sekoita keskenään herneet, katkaravut ja ravunpyrstöt ja jaa pastan päälle. Jauha päälle mustapippuria ja tarjoa parmesaaniraastetta ohessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.