Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa ja katkarapuja, ravunpyrstöjä, herneitä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Äyriäiset kuuluvat kevyeen, ravintorikkaaseen ruokaan: ne sisältävät paljon proteiinia, rautaa ja vain vähän rasvaa. Ja ajatella, ne ovat vielä niin hyviä.

Neljälle

  • 4 annosta perhospastaa
  • 250 g hienoja pikkuherneitä
  • 1 purkki katkarapuja liemessä
  • 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä

Tarjoiluun

  • mustapippuria rouheena
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä.

2. Keitä herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta äyriäiset.

3.. Nosta pastaa lämpimille lautasille. Sekoita keskenään herneet, katkaravut ja ravunpyrstöt ja jaa pastan päälle. Jauha päälle mustapippuria ja tarjoa parmesaaniraastetta ohessa.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapupasta