Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kerman määrää ajatellen tämä ei ehkä ole kovin terveellistä, mutta erittäin, erittäin hyvää! Jos syöt kasvisruokaa, jätät anjovisfileet väliin.

Neljälle

  • 4 annosta pastaa, mieluiten tuorepastaa
  • 1 l tuoretta pinaattia
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2 anjovisfileetä
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna kerma kiehuvaksi, muussaa mukaan puristettu valkosipuli ja anjovis. Lisää pinaatti ja keitä pehmeäksi kermassa muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja halutessasi suolalla.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele pinaattikerma pastan joukkoon. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta