Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera
Julkaistu
Kerman määrää ajatellen tämä ei ehkä ole kovin terveellistä, mutta erittäin, erittäin hyvää! Jos syöt kasvisruokaa, jätät anjovisfileet väliin.
Neljälle
- 4 annosta pastaa, mieluiten tuorepastaa
- 1 l tuoretta pinaattia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 2 anjovisfileetä
- 2 dl kuohukermaa
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna kerma kiehuvaksi, muussaa mukaan puristettu valkosipuli ja anjovis. Lisää pinaatti ja keitä pehmeäksi kermassa muutama minuutti. Mausta mustapippurilla ja halutessasi suolalla.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele pinaattikerma pastan joukkoon. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa