Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tagliatelle ja broilerinmaksakastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Broilerinmaksat ovat kätevä aines ruoanlaittoon. Tämä kastike sopii hyvin myös riisin kanssa.

Neljälle

  • 4 annosta tagliatellea

Kastike

  • 300 g pakastettuja
  • broilerinmaksoja
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 150 g herkkusieniä siivuina
  • 1 tl meiramia
  • ½ tl timjamia
  • 1 prk tomaatteja
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Silppua puolisulaneet broilerinmaksat karkeasti. Paista niitä sipulisilpun , valkosipulin ja sieniviipaleiden kanssa voissa pannulla. Mausta. Paista, kunnes maksat ovat puolikypsiä. Kaada päälle tomaatit, viinietikka ja kerma, keitä hiljaa 10 minuuttia.

2. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Lisää joukkoon ruokalusikallinen öljyä ja kuumenna. Valuta pasta vadille ja kaada kastike päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa