Tagliatelle ja broilerinmaksakastike
Julkaistu
Broilerinmaksat ovat kätevä aines ruoanlaittoon. Tämä kastike sopii hyvin myös riisin kanssa.
Neljälle
- 4 annosta tagliatellea
Kastike
- 300 g pakastettuja
- broilerinmaksoja
- 1 sipuli silputtuna
- 1 valkosipulinkynsi silputtuna
- 150 g herkkusieniä siivuina
- 1 tl meiramia
- ½ tl timjamia
- 1 prk tomaatteja
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl kermaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Silppua puolisulaneet broilerinmaksat karkeasti. Paista niitä sipulisilpun , valkosipulin ja sieniviipaleiden kanssa voissa pannulla. Mausta. Paista, kunnes maksat ovat puolikypsiä. Kaada päälle tomaatit, viinietikka ja kerma, keitä hiljaa 10 minuuttia.
2. Keitä pasta kypsäksi, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Lisää joukkoon ruokalusikallinen öljyä ja kuumenna. Valuta pasta vadille ja kaada kastike päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka