Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Linnan tähdet: Juha Veijosen isän salainen pastaresepti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 400 g tonnikala paloja öljyssä
  • 200 g katkarapuja
  • 400 g täysjyvä pennepastaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl kuivattua rakuunaa
  • 2 dl kevytkermaa
  • suolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • parmesanlastuja

Valmistusohje

1. Keitä pennepasta paketin ohjeiden mukaan.

2. Kuullota sipuli tonnikalojen öljyssä.

3. Lisää tonnikala, rakuuna ja kerma. Hauduta pari minuuttia.

4. Lisää katkaravut ja keitetty pasta. Sekoita ja kuumenna huolellisesti.

5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

6. Lisää parmesania valmiiden annosten päälle.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Tonnikalapasta