Linnan tähdet: Juha Veijosen isän salainen pastaresepti

Ainekset

  • 400 g tonnikala paloja öljyssä
  • 200 g katkarapuja
  • 400 g täysjyvä pennepastaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl kuivattua rakuunaa
  • 2 dl kevytkermaa
  • suolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • parmesanlastuja

Valmistusohje

1. Keitä pennepasta paketin ohjeiden mukaan.

2. Kuullota sipuli tonnikalojen öljyssä.

3. Lisää tonnikala, rakuuna ja kerma. Hauduta pari minuuttia.

4. Lisää katkaravut ja keitetty pasta. Sekoita ja kuumenna huolellisesti.

5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

6. Lisää parmesania valmiiden annosten päälle.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.