Linnan tähdet: Juha Veijosen isän salainen pastaresepti
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 400 g tonnikala paloja öljyssä
- 200 g katkarapuja
- 400 g täysjyvä pennepastaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 rkl kuivattua rakuunaa
- 2 dl kevytkermaa
- suolaa, vastajauhettua mustapippuria
- parmesanlastuja
Valmistusohje
1. Keitä pennepasta paketin ohjeiden mukaan.
2. Kuullota sipuli tonnikalojen öljyssä.
3. Lisää tonnikala, rakuuna ja kerma. Hauduta pari minuuttia.
4. Lisää katkaravut ja keitetty pasta. Sekoita ja kuumenna huolellisesti.
5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
6. Lisää parmesania valmiiden annosten päälle.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"