Kananmaksapannu
Julkaistu
Kananmaksaa löydät pakastealtaasta. Sulata sitä vain sen verran että saat palat irti toisistaan, silloin ne pysyvät paistettaessa mehukkaimmillaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 300 g pakastettua kananmaksaa
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 300 g herkkusieniä, viipaleina
- 1 tl meiramia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl kahvikermaa
- suolaa ja pippuria
- keitettyä riisiä
- persiljaa
Valmistusohje
1. Jaa puoliksi sulatettu maksa isoiksi paloiksi.
2. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes sienet saavat väriä.
3. Paista sitten maksa, mausta. Lisää tomaattipyree ja kerma.
4. Lisää sieniseos, anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Kaada kastike riisille, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku