Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananmaksapannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kananmaksaa löydät pakastealtaasta. Sulata sitä vain sen verran että saat palat irti toisistaan, silloin ne pysyvät paistettaessa mehukkaimmillaan.

Neljälle

  • 300 g pakastettua kananmaksaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 300 g herkkusieniä, viipaleina
  • 1 tl meiramia
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl kahvikermaa
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä riisiä
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Jaa puoliksi sulatettu maksa isoiksi paloiksi.

2. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes sienet saavat väriä.

3. Paista sitten maksa, mausta. Lisää tomaattipyree ja kerma.

4. Lisää sieniseos, anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Kaada kastike riisille, tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa