Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tonnikalavoileipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on hyvää tahnaa pidettäväksi varalla alkupaloihin tai illanistujaisiin. Sopii myös lapinrieskan sisään rullattavaksi, jolloin saat oivia eväskääröjä.

Neljälle

  • 1 purkki tonnikalaa öljyssä
  • 1 suolakurkku
  • mustapippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 salaatinlehteä
  • 1 dl kermaviiliä
  • piparjuuriraastetta
  • tilliä
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Valuta tonnikala ja sekoita silputun suolakurkun kanssa. Mausta mustapippurilla.

2. Paahda leivät, aseta päälle salaatinlehti ja jaa tonnikalaseos päälle.

3. Sekoita kermaviili piparjuuriraasteen kanssa ja lusikoi nokareet voileiville. Koristele tillillä ja sitruunalla.

Tuoreimmat aiheesta

Kalavoileipä