Inkiväärileike oliiveilla

Liha on maustettu jauhetulla inkiväärillä, joka sopii aina hyvin yhteen porsaanlihan kanssa. Oliivit antavat hienoa lisämakua. Tarjoile perunamuusin ja vihersalaatin kera.

Neljälle

  • 4 kinkkuleikettä (kokolihaa)
  • jauhettua inkivääriä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1 maustemitta pippuria
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 2 dl korppujauhoja
  • noin 20 vihreää oliivia

Valmistusohje

1. Nuiji lihat ohuemmiksi, ripottele päälle inkivääriä ja hiero mauste lihaan.

2. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella. Kääntele leikkeet siinä, sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä 10-15 minuuttia.

3. Paista leikkeet sitten voissa. Tarjoile viipaloitujen oliivien kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!