Graavilohi ja hovimestarikastike tummalla leivällä
Julkaistu
Hieman graavilohta on helppo ja herkullinen päivällisen aloitus. Graavilohi sinappikastikkeen kera sopii loistavasti maalahden limpulle.
Neljälle
- 4 viipaletta maalahden limppua
- pöytämargariinia
- 4 viipaletta graavilohta
- graavilohikastiketta
Koristeluun
- 4 sitruunanlohkoa
- 2 retiisiä
- 4 tillinoksaa
- 4 salaatinlehteä
Valmistusohje
1. Voitele leivät margariinilla, aseta päälle salaattia ja graavilohta.
2. Lusikoi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua, koristele sitruunalla, tillillä ja retiisisiivuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku