Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Graavilohi ja hovimestarikastike tummalla leivällä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hieman graavilohta on helppo ja herkullinen päivällisen aloitus. Graavilohi sinappikastikkeen kera sopii loistavasti maalahden limpulle.

Neljälle

  • 4 viipaletta maalahden limppua
  • pöytämargariinia
  • 4 viipaletta graavilohta
  • graavilohikastiketta

Koristeluun

  • 4 sitruunanlohkoa
  • 2 retiisiä
  • 4 tillinoksaa
  • 4 salaatinlehteä

Valmistusohje

1. Voitele leivät margariinilla, aseta päälle salaattia ja graavilohta.

2. Lusikoi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua, koristele sitruunalla, tillillä ja retiisisiivuilla.

Tuoreimmat aiheesta

Lohileipä