1. Laita lohi pataan, lisää keittämisen ainekset ja kaada viimeiseksi päälle vettä niin että kala lähes peittyy, lisää suola. Hauduta kala kypsäksi, n. 20 minuuttia.
2. Siivilöi keittoliemi, perkaa kala ja soseuta liha hienoksi.
3. Paista margariinia ja jauhoja, lisää keitinlientä ja keitä pari minuuttia.
4. Vatkaa munat ja kerma, vatkaa mukaan lämpimään kastikkeeseen. Mausta, lisää tilli. Sekoita kalataikinan kera kun kastike on jäähtynyt.
5. Laita liivatteet vesitilkkaan 5 minuutiksi, puristele ylimääräinen vesi pois ja sulata ne tilkassa keitinlientä miedoimmalla lämmöllä ennen kuin lisäät ne kalataikinaan.
6. Kaada kalataikina vedellä huuhdeltuun rengasvuokaan, laita jääkaappiin jähmettymään.
7. Sulata liivate hyytelöön samalla tavalla kuin aiemmat. Keitä kokoon viini ja liemi kunnes jäljellä on n. 6 dl. Lisää liivate, kaada hyytelö uunipannuun ja anna jähmettyä.
8. Kumoa kranssi, hienonna hyytelö pannulta ja asettele kranssin ympärille, koristele katkaravuilla.