1. Pese ja kuivaa kananmunat varoen. Riko kuori mahdollisimman siististi puolivälistä, jotta saat suurinpiirtein samankokoiset puolikkaat. Valuta valkuaiset puhtaaseen kulhoon, peitä ja säästä jääkaapissa toiseen ruokaan tai leivontaan. Jätä keltuainen toiseen munanpuolikkaaseen. Säästä toiset kuorenpuolikkaat sinappikastiketta varten. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi ja sekoita sinappi siihen. Lusikoi sinappikerma toisiin kuorenpuolikkaisiin. Laita täytetyt kuoret esim. munakuppeihin tai kulhoon, jossa on karkeaa suolaa ja peitä kelmulla tarjoiluun asti.
2. Kuori ja kuutioi perunat sekä porkkanat. Kuutioi myös kesäkurpitsat. Puhdista ja suikaloi kevätsipulit. Kuutioi lohi. Kuumenna paistinpannu ja paista perunat ja porkkanat pehmeiksi öljyssä. Laita kesäkurpitsat ja sipulit paistumaan mukaan viimeminuuteiksi. Mausta suolalla ja jauhetulla valkopippurilla.
3. Paista lohikuutiot voissa ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Viipaloi punasipuli renkaiksi. Asettele juureskuutiot ja lohikuutiot omiksi ryhmikseen lämmitetylle tarjoiluvadille. Koristele kuorenpuolikkailla ja punasipulirenkailla. Pane tarjolle pöytään mustapippuria valmiiksi rouhittuna tai myllyssä. Kukin ruokailija saa sekoitella oman annoksensa haluamallaan tavalla.