1. Kuutioi juurekset, kesäkurpitsa ja broilerinliha tasakokoisiksi, pieniksi paloiksi. Paista porkkana-, peruna-, palsternakka- ja sellerikuutiota öljyssä lähes kypsiksi. Lisää kesäkurpitsakuutiot. Lihakuutiot lisätään aivan lopussa ja vain kuumennetaan. Mausta suolalla, pippurilla ja rakuunalla.
2. Keitä vettä isossa kattilassa. Kasta savoijinkaalilehtiä yksi kerrallaan kiehuvassa vedessä ja huuhtaise ne sen jälkeen jääkylmällä vedellä. Taputtele lehdet kuiviksi ja aseta ne neljälle lämpimälle lautaselle. Jaa pyttipannu lehdille.
3. Riko munat ja ota keltuaiset talteen. Helpoimmin se käy, kun annat valkuaisen juosta sormiesi välistä allaolevaan kulhoon (käytä valkuaiset myöhemmin vaikka jälkiruokiin), jolloin kämmenellesi jää puhdas keltuainen. Ota talteen hienoimmat kuorenpuolikkaat ja laita keltuaiset niihin. Pane keltuaiset kuorissaan annosten päälle ja tarjoile.