1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi kaali ja selleri hienoksi. Raasta inkivääri. Kuumenna öljyä tilavassa paistinpannussa ja paista sipulia, valkosipulia, kaalia ja selleriä n. 5 minuuttia. Lisää inkivääri, sekoita ja anna jäähtyä.
2. Vatkaa valkuainen kulhossa. Aseta yksi kevätrulla-arkki kerrallaan kulma itseäsi kohti, penslaa ulkoreunat valkuaisella. Laita arkin keskelle n. 1 rkl täytettä ja taita alin nurkka sen päälle. Taita sitten sivukulmat päälle ja kääri kokoon rullaksi. Peitä arkit kostealla liinalla työskennellessäsi, jotta ne eivät kuivu. Kuumenna öljy korkeareunaisessa kattilassa, säädä lämpötilaa, niin että öljy pysyy 160-asteisena. Laita muutama kevätrulla kerrallaan kattilaan ja friteeraa ne kullanruskeiksi, n. 3 minuuttia. Valuta talouspaperilla.
3. Suikaloi lohi. Sekoita lohi, majoneesi, puolet ruohosipulista sekä tomaattikuutiot. Muotoile lautasille neljä kekoa ja koristele ruohosipulilla. Tarjoile kaksi kevätrullaa per ruokailija. Lisää lautasille nokare vatkattua ranskankermaa.