Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohitartar mädillä ja ranskankermalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lohitartar ei ole pelkästään mukava alkuruoka, se on myös hyvä tapa käyttää ylijäänyttä graavilohta. Voit käyttää myös puolet graavilohta, puolet kylmäsavustettua lohta.

Neljälle

  • 300 g graavattua lohifileetä
  • 50 g lohenmätiä
  • 1 dl crème fraichea (ranskankermaa)
  • ½ punasipuli
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • vihreitä salaatinlehtiä
  • 4 sitruunalohkoa
  • 50 g muikunmätiä
  • tilliä

Valmistusohje

1. Kuutioi lohi. Sekoita ranskankerma ja lohenmäti, mausta pippurilla ja lisää lohikuutiot.

2. Muotoile seoksesta pyöreitä kiekkoja lusikoiden avulla. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle, lohitartaria päälle, koristele muikunmädillä, tillillä ja sitruunalla.

Tuoreimmat aiheesta

Lohitartar