Lohitartar ja perunaa

Tämä Lohitatar ja peruna -resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 25.12.2008.

Ainekset

  • 400 g merilohi fileetä
  • 1 dl lehtisellerin lehtiä
  • ½ dl tilliä
  • 2 rkl suolaa
  • Koristeeksi punasipulia
  • 4 -8 kpl uusia perunoita

Valmistusohje

1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja jäähdytä

2. Kuutio nahaton ja ruodoton lohi ja lisää suola, pippuri. Anna maustua noin 1 tunnin ajan.

3. Lisää sellerinlehdet, tilli ja sitruunanmehu.

4. Viipaloi perunat, laita tartar perunanpäälle ja koristele punasipulilla

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!