Lohitartar ja perunaa
Tämä Lohitatar ja peruna -resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 25.12.2008.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g merilohi fileetä
- 1 dl lehtisellerin lehtiä
- ½ dl tilliä
- 2 rkl suolaa
- Koristeeksi punasipulia
- 4 -8 kpl uusia perunoita
Valmistusohje
1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja jäähdytä
2. Kuutio nahaton ja ruodoton lohi ja lisää suola, pippuri. Anna maustua noin 1 tunnin ajan.
3. Lisää sellerinlehdet, tilli ja sitruunanmehu.
4. Viipaloi perunat, laita tartar perunanpäälle ja koristele punasipulilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka