Toast Skagen ravunpyrstöillä

Toast Skagen on klassikko, joka tavallisesti valmistetaan katkaravuista. Tässä versiossa käytämme ravunpyrstöjä katkarapujen sijaan. Toast on aina raikas aloitus päivälliselle.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 rkl majoneesia
  • 400 g ravunpyrstöjä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 80 g muikunmätiä
  • 1 tl hienonnettua tilliä

Tarjoiluun

  • 4 salaatinlehteä
  • 4 sitruunalohkoa
  • 1 tomaatti
  • tillinoksia

Valmistusohje

1. Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun. Sekoita majoneesi, suola, pippuri ja tilli. Hienonna ravunpyrstöt ja lisää seokseen.

2. Ota leivistä pyöreät palat muoteilla ja paista ne kullanruskeiksi voissa.

3. Lohko tomaatti ja sitruuna. Levitä rapumajoneesi leipäviipaleille. Laita päälle nokare muikunmätiä. Koristele salaatilla, sitruunalla, tillillä ja tomaatilla.

Parhaat ruokaohjelmat