Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Toast Skagen ravunpyrstöillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Toast Skagen on klassikko, joka tavallisesti valmistetaan katkaravuista. Tässä versiossa käytämme ravunpyrstöjä katkarapujen sijaan. Toast on aina raikas aloitus päivälliselle.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 rkl majoneesia
  • 400 g ravunpyrstöjä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 80 g muikunmätiä
  • 1 tl hienonnettua tilliä

Tarjoiluun

  • 4 salaatinlehteä
  • 4 sitruunalohkoa
  • 1 tomaatti
  • tillinoksia

Valmistusohje

1. Hienonna tilli, säästä muutama oksa koristeluun. Sekoita majoneesi, suola, pippuri ja tilli. Hienonna ravunpyrstöt ja lisää seokseen.

2. Ota leivistä pyöreät palat muoteilla ja paista ne kullanruskeiksi voissa.

3. Lohko tomaatti ja sitruuna. Levitä rapumajoneesi leipäviipaleille. Laita päälle nokare muikunmätiä. Koristele salaatilla, sitruunalla, tillillä ja tomaatilla.

Tuoreimmat aiheesta

Rapuskagen