Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohta carpaccio

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä annos miellyttää makunystyröiden lisäksi myös silmää. Lohi ja lime ovat lyömätön yhdistelmä!

Ainekset

  • 500 g lohifileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 limen mehu
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • pippuria
  • suolaa
  • pala parmesania
  • varrellista kaprista
  • lehtisalaattia

Valmistusohje

Poista kalafileestä ruodot ja nahka ja leikkaa kala vinottain hyvin ohuiksi viipaleiksi.

Kuori valkosipuli ja sivele kynnestä makua lautasten pinnalle. Purista lautaselle limemehua. Asettele päälle kalaviipaleita ja purista niiden päälle limemehua.

Roiski hieman oliiviöljyä kiillottamaan annos, mausta ripauksella suolaa ja pippuria ja leikkaa muutama juustolastu päällimmäiseksi.

Revi lisäkkeeksi salaattia ja asettele se nätisti annokseen kapristen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lohicarpaccio