Paahda vaaleasta vuokaleivästä herkullisia toast skageneita! Kalaisat leivät sopivat tarjottavaksi alkuruokanakin. Katso myös leipiin tulevan majoneesin ohje.

Ainekset

  • 300 g isoja katkarapuja
  • 3 shalottisipulia
  • 3 rkl majoneesia
  • 2 tl mätiä
  • tilliä
  • puolikas sitruunaa
  • 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää

Valmistusohje

Leikkaa katkaravut ja sipuli hakkeeksi ja sekoita ne keskenään. Jätä jokunen rapu myös annoksen koristeeksi. Lisää majoneesi ja sekoita tahnamaiseksi. Leikkaa tilliä katkaraputäytteen mausteeksi.

Tarkista maku ja mausta tahnaa vielä tilkalla sitruunamehua, tarpeen mukaan. Paahda leivät ja levitä täytettä niiden päälle. Koristele leivät tillillä, sitruunalla ja mädillä.

Tuoreimmat aiheesta

Rapuskagen