1. Ruskista voi paistinpannulla.
2. Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset, säästä keltuaiset muuta käyttöä varten.
3. Mittaa vaa'alla muut ainekset. Sekoita vehnäjauho ja mantelijauho keskenään.
4. Sekoita valkuaiset ja sokeri keskenään. Ei tarvitse vaahdottaa kuohkeaksi, kunnon sekoitus riittää. Lisää jauhoseos ja hunaja, lisää lopuksi ruskistettu voi ja raastetut sitruunan ja appelsiinin kuoret.
5. Voitele madeleinevuoat kevyesti, lisää seos lusikalla muotteihin, paista 200-asteisessa uunissa noin 11-12 minuuttia.
6. Sekoita makuaineet tuorejuuston joukkoon ja pakkaa dippi tiiviiseen purkkiin.
6. Tarjoile piknikillä madeleinet tomusokerilla ja sitruunalla maustetun tuorejuuston kera.
Vinkki, voit käyttää madeleinevuokien sijaan pieniä muffinssivuokia.