1. Murskaa digestivekeksit joko sauvasekoittimella, monitoimikoneessa tai morttelissa. Sulata voi. Sekoita keksimurut ja voisula, painele seos tasaisesti irtopohjavuoan pohjalle.
2. Erottele munankeltuaiset valkuaisista. Helpoiten teet sen niin, että valkuainen saa valua sormien välistä kulhoon, ja kämmeneen jää kokonainen keltuainen. Sekoita keltuaiset, sokeri, vaniljasokeri, sitruunan ja limen raastettu kuori (vain ohut, keltainen ja vihreä osa) sekä mehu ja ranskankerma. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut.
3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi – vaahdon on oltava niin kovaa, että se pysyy kulhossa vaikka kääntäisit sen ylösalaisin. Vatkaa kerma. Kääntele valkuaisvaahto ja kermavaahto keltuaisvaahtoon. Kaada seos vuokaan ja laita pakkaseen.
4. Raaka marjahilloke: Muussaa vadelmat, paloittele mansikat. Sekoita tomusokerin kanssa. Tarjoile tortun kera.