1. Kääntele kaikki taikinan ainekset yhteen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa ½-1 tunti. Kuumenna uuni 165 asteeseen. Kaulitse taikina ohueksi jauhotetulla leivinpöydällä ja vuoraa sillä piirasvuoka. Esipaista taikinaa uunissa 15 minuuttia, vahdi, että reunat pysyvät ehjinä. Alenna uunin lämpötila 140 asteeseen.
2. Täyte: Fileoi appelsiinit ja säästä mehu – näin teet: Leikkaa pois n. 2 cm appelsiinin päästä. Kuori appelsiini terävällä veitsellä niin että valkoinen osa poistuu. Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja leikkaamalla kalvojen välistä. Työskentele kulhon yllä, niin mehu tippuu siihen.
3. Sekoita munat, keltuainen, appelsiinimehu, appelsiininkuori, sitruunamehu, ranskankerma, kerma ja sokeri kattilassa. Kuumenna varovaisesti liedellä samalla sekoittaen, kunnes seos on n. 45-50-asteista. Kaada taikina piirasvuokaan ja paista uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
4. Asettele appelsiinifileet tarten päälle. Paloittele mansikat ja asettele appelsiinien kaveriksi. Sirottele päälle raakaruokosokeria ja sulata sokeri polttimella. Anna jäähtyä ja sihtaa päälle tomusokeria ennen tarjoilua. Tarjoile vaniljavispin kera.