Maissihiutaleissa paneroitu kalafilee

Oletko kyllästynyt valmiisiin kalapuikkoihin? Silloin sinun on ehdottomasti kokeiltava tätä: paneroi tavalliset hoki- tai turskafileet maissihiutaleissa.

Neljälle

  • 400 g hokifileetä, pakaste
  • 1 muna
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 2 dl maissihiutaleita
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita+öljyä paistamiseen
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Leikkaa puoliksi sulanut kalatiili 1 ½ sentin viipaleiksi. Murskaa maissihiutaleet morttelissa tai kaulimella muovipussissa. Sekoita maissimurujen kanssa vehnäjauho, suola ja pippuri. Vatkaa muna.

2. Kääntele kalapalat ensin munassa ja sitten maissi-jauhoseoksessa.

3. Kuumenna voi ja rypsiöljy paistinpannussa. Paista leivitetyt kalapalat joka puolelta keskilämmöllä 4-5 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!