Kalaa munan ja kapriksen kanssa
Paistettu kala ja muna-kaprishakkelus sopivat täydellisesti yhteen.
Neljälle
- 600 g turskafileitä
- korppu- ja vehnäjauhoa
- 2 kovaksikeitettyä munaa
- 4 rkl maustekurkkua
- 2 rkl kapriksia
- 1 dl voisulaa
- persiljaa suolaa
Valmistusohje
1. Suolaa fileet ja kääntele korppujauho-vehnäjauhoseoksessa. Paista pannussa keskilämmöllä. Nosta fileet vadille.
2. Sekoita pilkotut munat, maustekurkku ja kaprikset ja lusikoi kalafileiden päälle. Kaada kuuma voisula kaiken ylle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"