Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makkaraa kertakäyttögrillissä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kertakäyttögrilli on hauska väline ottaa mukaan retkelle tai piknikille. Tukevasti asetettuna turvalliselle alustalle se on sekä käytännöllinen että luontoystävällinen. Muista ottaa grillin ja hiilenjäänteet mukaan kotiin lähtiessäsi.

Neljälle

  • 4 paksua tai 8 ohutta grillimakkaraa

Tarjoiluun

  • sämpylöitä
  • ketsuppia ja sinappia

Lisäksi

  • 1 kertakäyttögrilli

Valmistusohje

1. Sytytä grilli ja odota, kunnes hiilipesä alkaa harmaantua. Pistele makkarat vaikka haarukalla tai terävällä veitsenkärjellä, etteivät makkarat halkea grillatessa.

2. Grillaa makkaroita 3-7 minuuttia paksuudesta riippuen ja kääntele usein.

3. Tarjoile heti halkaistujen sämpylöiden, ketsupin ja sinapin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Grillimakkara