Makkaraa kertakäyttögrillissä
Kertakäyttögrilli on hauska väline ottaa mukaan retkelle tai piknikille. Tukevasti asetettuna turvalliselle alustalle se on sekä käytännöllinen että luontoystävällinen. Muista ottaa grillin ja hiilenjäänteet mukaan kotiin lähtiessäsi.
Neljälle
- 4 paksua tai 8 ohutta grillimakkaraa
Tarjoiluun
- sämpylöitä
- ketsuppia ja sinappia
Lisäksi
- 1 kertakäyttögrilli
Valmistusohje
1. Sytytä grilli ja odota, kunnes hiilipesä alkaa harmaantua. Pistele makkarat vaikka haarukalla tai terävällä veitsenkärjellä, etteivät makkarat halkea grillatessa.
2. Grillaa makkaroita 3-7 minuuttia paksuudesta riippuen ja kääntele usein.
3. Tarjoile heti halkaistujen sämpylöiden, ketsupin ja sinapin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi