Juustogratinoidut kalapullat pinaatin kera

Tämä on täydellinen ruokalaji pienelle taloudelle. Kalapullia voi hyvin pitää pakkasessa ja ottaa esiin, kun aikaa on vain vähän. Tämä on myös hyvin kevyttä ruokaa.

Yhdelle

  • 1 pkt pakastettua lehtipinaattia
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • hieman jauhettua muskottia
  • 6 pakastettua kalapullaa
  • ½ dl kevyttä juustoraastettapaprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sulata pinaatti kattilassa ja mausta. Keitä kalapullat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Voitele uunivuoka ja laita pinaatti vuokaan, laita kalapullat pinaattipedille. Ripottele päälle juustoa ja paprikaa, gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.