Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustogratinoidut kalapullat pinaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on täydellinen ruokalaji pienelle taloudelle. Kalapullia voi hyvin pitää pakkasessa ja ottaa esiin, kun aikaa on vain vähän. Tämä on myös hyvin kevyttä ruokaa.

Yhdelle

  • 1 pkt pakastettua lehtipinaattia
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • hieman jauhettua muskottia
  • 6 pakastettua kalapullaa
  • ½ dl kevyttä juustoraastettapaprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sulata pinaatti kattilassa ja mausta. Keitä kalapullat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Voitele uunivuoka ja laita pinaatti vuokaan, laita kalapullat pinaattipedille. Ripottele päälle juustoa ja paprikaa, gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapullat