Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tomaattiturskaa foliossa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalapaketit voit valmistaa myös muusta kalasta, esimerkiksi lohen annospaloista. Voit myös laittaa pinaatin pakettiin vaihtelun vuoksi.

Yhdelle

  • n. 200 g turskafileetä
  • 2 tomaattia
  • suolaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • hieman murustettua rakuunaa
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • ½ pkt pakastettua lehtipinaattia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kala alumiinifolioarkille. Suolaa, purista päälle sitruunamehua ja peitä viipaloidulla tomaatilla. Ripottele päälle tilliä ja rakuunaa, kääri folio paketiksi.

2. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia tai kunnes kala tuntuu kypsältä.

3. Sulata pinaatti, ryöppää se nopeasti kiehuvassa, suolatussa vedessä. Valuta. Tarjoile pinaatti ja toinen tomaatti kalapaketin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Uunikala