Tomaattiturskaa foliossa

Kalapaketit voit valmistaa myös muusta kalasta, esimerkiksi lohen annospaloista. Voit myös laittaa pinaatin pakettiin vaihtelun vuoksi.

Yhdelle

  • n. 200 g turskafileetä
  • 2 tomaattia
  • suolaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • hieman murustettua rakuunaa
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • ½ pkt pakastettua lehtipinaattia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kala alumiinifolioarkille. Suolaa, purista päälle sitruunamehua ja peitä viipaloidulla tomaatilla. Ripottele päälle tilliä ja rakuunaa, kääri folio paketiksi.

2. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia tai kunnes kala tuntuu kypsältä.

3. Sulata pinaatti, ryöppää se nopeasti kiehuvassa, suolatussa vedessä. Valuta. Tarjoile pinaatti ja toinen tomaatti kalapaketin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!