Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savustettua kalaa kesäsalaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä tätä reseptiä jos sinulla on vastasavustettua kalaa, tai osta savusilakoita kalatiskiltä.

Neljälle

  • noin 800 g savustettua kalaa

Salaatti

  • 1 jäävuorisalaatin kerä
  • 1 lavakurkku
  • 1 prk maissia
  • 1 prk mustia oliiveja
  • 1 pullo jogurttikastiketta
  • 1 nippu tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Laita kala uuniritilällä uuniin 5-10 minuutiksi lämpenemään.

2. Suikaloi salaatti ja kurkku, sekoita ne vadilla. Asettele päälle maissit ja oliivit. Sekoita kastike tillin kanssa, kaada päälle juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Savukalasalaatti