1. Maksapasteija: Pane maksa likoamaan maitoon yön yli. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Nosta maksa maidosta ja leikkaa se palasiksi. Kuori ja silppua punasipuli, kuullota silppua voissa ruskistamatta. Leikkaa silava kuutioiksi. Hienonna maksa ja silava mikserissä yhdessä anjovisten ja sipulisilpun kanssa joustavaksi massaksi. Vatkaa yhteen munat, jauho, siirappi ja kerma. Sekoita seos huolellisesti maksamassaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista koenokare pannulla, maista ja mausta tarvittaessa: seoksen pitää olla vahvan makuista. Vuoraa 1 ½ litran pitkulainen leipävuoka silavasiivuilla. Kaada maksaseos vuokaan. Peitä kostutetulla leivinpaperilla ja paista pasteijaa vesihauteessa vajaa 2 tuntia. Jäähdytä pasteija vuoassa ennen kuin kumoat sen.
2. Lihahyytelö: Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kiehauta lihaliemi ja liuota liivatteet siihen. Kaada seos vuokaan ja pane kylmään hyytymään. Ota sitten 4 ruokalusikallista hyytelöä voileipää varten.
3. Paista pekoniviipaleet rapeiksi ja valuta talouspaperilla. Viipaloi herkkusienet. Leikkaa maksapasteijasta sentin paksuisia siivuja. Silppua lihahyytelö. Voitele ohuet leivät voilla, asettele päälle maksapasteijaa, pekonia ja sieniviipaleita. Koristele hyytelösilpulla, paahdetulla sipulilla ja persiljalla.