1. Viipaloi maksa ja liota sitä maito-vesiseoksessa yön yli. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Nosta maksat liosta, kuivaa ne ja leikkaa palasiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota silppua voissa ruskistamatta.
2. Jauha maksa ja silava keskisuurilla rei'illä varustetun levyn läpi lihamyllyssä. Jauha myös anjovikset ja sipuli ja sekoita ne maksamassaan. Vatkaa keskenään munat, jauho sekä kerma ja sekoita nekin maksamassaan. Mausta suolalla, pippurilla, meiramilla ja siirapilla. Murekeseoksessa täytyy olla selvät maut. Koepaista pieni nokare paistinpannussa, maista ja mausta tarvittaessa lisää.
3. Voitele vuoka tarkoin. Kaada maksaseos siihen, niin että se jää noin sentin päähän vuoan reunasta. Peitä foliolla ja paista vesihauteessa uunissa 50-80 minuuttia. Koristele pasteija timjamilla ja laakerinlehdillä ja anna jäähtyä. Säilytä pasteija folioon käärittynä. Anna pasteijan "kypsyä" jääkaapissa 5-6 päivää. Leikkaa viipaleiksi ennen tarjoilua.